Als de nood hoog is, staan de echte kakkers op. Nu onze club in degradatiegevaar beland is, is het cruciaal dat alle supporters zich achter de ploeg scharen. Om de spelers maximaal te steunen in de cruciale match op Oostende (19 oktober, 20:00u), pakt het overkoepelend supportersorgaan uit met leuk en uniek initiatief. Die zaterdagnamiddag, vanaf 16:00u, wordt in en rond Café Tuur en de Roste (Zeedijk 250, Oostende) een reuzenbarbecue georganiseerd voor alle KV-supporters die die dag naar Oostende afreizen. En dit aan spotprijzen: slechts 5 euro voor de barbecue zelf (3 stukken vlees!) en 1,50 euro voor een consumptie. Na afloop van de barbecue, ten laatste om 19:00u, gaan alle KV-fans in stoet en onder begeleiding van onze eigen Harmonie, over de zeedijk naar het stadion. Zonder twijfel een kippenvelmoment!