KOTK_2014 - CopyAKom op tegen Kanker  organiseert naar jaarlijkse gewoonte tijdens het Hemelvaartweekend een sportief evenement in Mechelen,  dit jaar op 1 juni.
De Mechelse muziekverenigingen willen Kom op tegen Kanker  vanuit de muziekwereld steunen.
Paul Stok, geëngageerde Mechelaar en gedreven muzikant nam het voortouw en vroeg de Marnixring Gaston Feremans (voorzitter Toon Pans), serviceclub met sterke socio-culturele affiniteit,
om mee de Mechelse Muziekmarathon  te organiseren.
De Mechelse Muziekmarathon zal versterkend werken tov het Kom op tegen Kanker-evenement “1000 km tegen kanker.
Bekende Mechelaars schaarden zich achter het initatief:
Frank Vaganée, wereldster in de jazz en big band-wereld, en voormalig Mechels stadsartiest;
Gijs Vanhee, grafisch kunstenaar en huidig Mechels stadsartiest;
Luc Deflo, gevierde Mechelse schrijver van misdaadromans.
De stad Mechelen zegde haar steun toe, net als de scholengemeenschap van Coloma.